Večer je otvorio novonastali dvojac iz Čakoveca, Revirgin. Karla i Paolu je teško svrstati u zaseban glazbeni žanr, ali reći ćemo da će ljubitelji legendarnih Talking Headsa, Nick Cavea i nekog sumornog grungea/post punka doći na svoje. Talentirani Revirgin se uz glazbu bavi snimanjem kratkih filmova i animacijom. Prvi album imena “The Round in a Large Room” multimedijalni je projekt koji prate dvije kratke priče, originalan artwork i specifičan glazbeni izričaj, a u Palachu su u subot predstavili i svoj novi album „Stimulations“.

Uslijedio je nastup novijeg bend riječke scene, pod nazivom Lei. Uigrani trojac predstavio se već u par navrata kroz live nastupe i spot Modra, kao i na prošlom Ri Rocku kada je bio među nominacijama za Nove Nade.

Večer su zatvorili riječki Turisti, čiji su članovi su jedni od osnivača Ri Rock scene. Svojim nastupom Vava (Laufer/ Parafi), Iva (Eni/ Parafi), Bobo (Kojoti/ Grad) i Sergej (Grad ) stali su rame uz rame mladim glazbenicima i podržali ih.  Ukratko, riječki rock u svojem izvornom obliku svakako je zagrijao publiku za 43. Ri Rock festival, a koji nas čeka 10. i 11. prosinca u Palachu, u organizaciji Udruge Ri Rock.