Na Trgu 128. brigade hrvatske vojske, tradicionalno je uoči Uskrsa održana marenda s građanima kojoj su se pridružili i zamjenici gradonačelnika Sandra Krpan i Goran Palčevski sa suradnicima te rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić-Samaržija.

Za građane je pripremljeno oko 300 porcija friganih ribica koje su pripremili i podijelili djelatnici Studentskog centra Rijeka.

„Ova marenda koju organiziramo tradicionalno svake godine uoči Uskrsa prilika je za druženje s našim sugrađanima na Korzu i da jedni drugima čestitamo nadolazeći blagdan koji svima želim da ga provedu u miru u krugu svojih obitelji“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan.

Rektorica Sveučilišta Snježana Prijić-Samaržija također je istaknula kako je ovo prilika za druženje s građanima. „Drago nam je da smo već godinama dio ove priče i da naš Studentski centar sudjeluje u pripremi ove marende jer želimo biti aktivni u našoj lokalnoj zajednici“, rekla je Prijić-Samaržija.

Zamjenicima gradonačelnika i rektorici na marendi su se pridružili i privremeni pročelnici Upravnih odjela Grada Rijeke te predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj.