golfZbog najvećeg seks-skandala u koji je bio uključen jedan sportaš Woods je zadnji puta igrao golf 15. studenoga na Australian Mastersu. Dva tjedna kasnije ispred svoje kuće na Floridi razbio je auto dok ga je bijesna supruga naganjala palicom, a potom su mediji malo pomalo razotkrivali burne Tigerove izvanbračne afere.Woods se 27. studenoga u izjavi za tisak ispričao supruzi, djeci, obitelji, navijačima i sponzorima zbog afera s brojnim ljubavnicama, zbog kojih je završio na klinici za liječenje ovisnika o seksu.

Woods je i dalje broje jesan na ljestvici, ali je ostao gotovo bez ijednoga većeg sponzora i sa bitno umanjenom svotom novca na računima, a dvojbeno je i u kakvoj formi, iako je zadnjih mjesec dana redovito trenirao Woods u Orlandu. Mediji navode da se stanka možda ipak neće osjetiti u Woodsovoj igri jer je i prije dvaput imao velike pauze u karijeri, a vraćao se pobjedama na najvećem turniru. Godine 2006. mu je umro otac, pa nije igrao dva i pol mjeseca, a prije dvije godine nije nastupao tri mjeseca zbog operacije koljena.

“Masters je mjesto na kojem sam osvojio svoju prvu glavnu nagradu i ja na taj turnir gledam s velikim poštovanjem”, kazao je Woods u priopćenju upućenom emailom. “Nakon dugog i potrebnog izbivanja od igru, osjećam da sam spreman početi svoju sezonu u Augusti”.

(Hina)