Domaćinu nisu pomogli ni Tramain i Pouo koji su, odlukom povjerenika lige, mogli zaigrati, iako u vrijeme odigravanja utakmice nisu bili članovi Furnira.

Naime, Isabell Tramaine je u vrijeme kada se utakmica trebala odigrati, 12. prosinca 2020., igrao na Kosovu, a Makur Pouo 13. prosinca za Bosco protiv Kvarnera 2010 u Prvoj ligi.

U prvih deset minuta nedjeljne utakmice bio je to obračun košarkaša Adria Oil Škrljeva i Isabella Tramaina, koji je završio prednošću gostiju sa Škrljeva 27:25. Amerikanac u redovima Furnira zabio je 15 koševa, dok su Arkim Robertson i Antonio Boban zabili po sedam.

U drugoj četvrtini igrana je izjednačena košarka, uz tri izjednačenja. Nakon ukupno četvrtog izjednačenja u 16 minuti, Furnir odlazi na plus devet (45:36) u osamnaestoj minuti. Na veliki se odmor otišlo s prednošću Furnira 49:42.

Treći period igre pripao je Zelenima, koji na isteku tridesete minute tricom Josipa Barnjaka dolaze na minus četiri (61:67).

Bio je to početak preokreta koji se nastavio u posljednjih deset minuta. Serijom 18:2, gosti su došli na plus osam (68:76). Jure Gunjina i Fran Pilepić odveli su Škrljevski brod do pobjede.

Najbolji kod Zelenih bio je, već poslovično, Arkim Martin Robertson koji je zabio 23 koša, a nedostajao mu je tek jedan skok za duble-duble učinak. Najučinkovitiji na utakmici bio je Tramaine s 33 postignuta koša.