Košarka

Domaćin već u prvoj minuti ima plus četiri, 4:0, nakon što su poentirali Ušić i Kučan. Nakon toga igralo se četiri minute bez koša, a prve koševe za goste postiže u 5. minuti Darko Bajo. Prvih deset minuta u znaku je Adria Oil Škrljeva, koje nakon prve četvrtine ima prednost od plus sedam, 20:13.

Početkom druge četvrtine domaćin ima najveću prednost od plus osam (23:15), a onda kreće period bolje igre Cedevite. Na krilima Baje, koji je u prvih dvadeset minuta postigao 11 koševa, Cedevita dolazi do prednosti na kraju prvih dvadeset minuta – 35:31.

Furiozan početak nastavka napravili su domaćini. Siniša Štemberger dvjema tricama i Ušić jednim košem okreću rezultat na stranu domaćina i plus četiri (39:35), pa trener gostiju Dražen Orešković mora tražiti minutu odmora. Slijedi još jedna trica domaćina za plus sedam (42:35) u 24. minuti. Ipak, na mini odmor otišlo se pri rezultatu 51:51.

Pravu renesansu odigrali su domaćini u posljednjih deset minuta. Na krilima Karla Uljarevića, kapetana Josipa Barnjaka i Davida Ušića ostvarena je velika pobjeda. Na kraju – Uljarević 19 koševa uz 100 posto tricu i dvicu, dva puta po 5:5. Ušić je ubacio 15, a Barnjak 13 koševa. Kod gostiju Darko Bajo postigao je 15 koševa. Treba pohvaliti i publiku, koja je u velikom broju pohodila Mavrince i zdušno bodrila Adria Oil Škrljevo.

Izvor: Radio Rijeka