Silente

Y:
Silente u Rijeci, gdje i kada?

 

U Stereo Clubu, 25.12.2014. odnosno na sam Božić. Ulaznice su 40 kuna u pretprodaji u DALLAS MUSIC SHOP-u, a na dan koncerta 50 kn ispred Stereo Club-a.

 

 

 

Y:
Zašto baš Silente?

 

Silente je bend koji ima jedinstvene vokalno-instrumentalne sposobnosti, odlične tekstove i vrhunsku svirku. Nikad nisu nastupali u Rijeci, stoga smo se zajedno odlučili za koncert na tako poseban dan, na Božić.

 

 

 

Y:
Kako je došlo do suradnje između grupe Silente i Mr. Blackstar partyja?

 

Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Ja ih osobno volim poslušati. Prijateljica ih poznaje te smo na njen prijedlog stupili u kontakt i ostvarili suradnju. Ono još bitnije je da su na neki način prekretnica i u mom privatnom životu jer su mi pomogli ostvariti i prvi event koji nije party, već prva velika organizacija koncerta, te im i ovim putem zahvaljujem na povjerenju.

 

 

 

Y:
Što sve možemo očekivati na koncertu?

 

Možemo očekivati vrhunsku atmosferu, pravi božićni ugođaj, a svi koji su barem malo upućeni znaju koliko je jaka kemija između njih i publike na nastupima. Stoga mogu samo svakoga tko je u prilici pozvati na koncert koji će se još dugo pamtiti.

 

 

 

Y:
Vjerujemo kako će koncert privući ne samo ekipu iz naše županije već i šire te
kako će sve proći u izvrsnom, božićnom ozračju. Što nam Mr. Blackstar priprema
sljedeće?

 

Imamo puno planova, što u smislu clubbing partyja, što koncerata, te festival za koji će se još čuti na proljeće 2015. godine. Od izvođača u planu su još: Miligram, Tropico band (Srbija) te nekoliko renomiranih dj-eva, kao i suradnje s inozemnim klubovima.