„Ususret Ljetu na Gradini“ otvara Boris Štok u petak, 11. lipnja. Riječki glazbenik dolazi na krilima singla “Reci mi” kojim je najavio vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” nominiranog za nagradu Porin.

Dan nakon njega, u subotu, 12. lipnja, nastupit će Jonathan, a na domaćem terenu će još jednom pokazati zašto su jedan od naših najjačih live bendova. To dokazuje i činjenica da su ulaznice za koncert rasprodane pa će ovaj riječki bend na Trsatskoj gradini nastupiti i u nedjelju, 13. lipnja, također u 21 sat.

U nedjelju, 20. lipnja, na istoj lokaciji nastupit će Silente. Bend dolazi na krilima novog singla “Nikada ovako” koji se našao na vrhovima ljestvica najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Sva tri koncerta bit će održana u limitiranom kapacitetu, u skladu s aktualnim epidemološkim mjerama.

Ulaznice

Ulaznice za sva tri koncerta kreću u prodaju u petak 28. svibnja na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Pojedinačne cijene ulaznica su za Borisa Štoka 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. Ulaznice za nastup Jonathana su 80 kn u pretprodaji, a 100 na dan koncerta, dok će za nastup Silentea u pretprodaji trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Više je dostupno na stranicama Ljeta na Gradini.