Košarka

Nakon početnih 4:4, Šibenik se odvaja na plus osam. Ulaskom u igru, kapetan Adria Oil Škrljeva Josip Barnjak postiže tricu i smanjuje na 15:7. Potom slijedi serija domaćina, no budi se i Brian Williams kod gostiju, koji dvama uzastopnim koševima smanjuje na 21:13. Na mini-odmor otišlo se rezultatom 28:17, zahvaljujući raspoloženom Domagoju Šariću koji je postigao sedam, te Slavici i Paiću sa šest postignutih koševa.

Druga četvrtina u znaku je domaćina koji u tih deset minuta prave veliku razliku. U 12′ kod gostiju se povrijedio David Ušić, pa Škrljevo ostaje bez visokog igrača jer su na klupi zbog povrede ostali Krstanović i Šarac. Mileković pogađa tricu, a onda i dodatno bacanje, pa domaćin u 13. minuti ima plus osamnaest (40:22). Praktički je tada utakmica odlučena, a do velikog odmora Šibenik je u nekoliko navrata imao i 24 razlike. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 58:39, nakon što su pokušali parirati Barnjak i Williams s po osam koševa.

Drugi dio utakmice bilo je “odrađivanje”, u kojem su gledatelji u dvorani ipak vidjeli i niz zanimljivih poteza s obje strane. Gosti su u 25′ došli na minus trinaest (66:53), ali su tu stali. Kod Šibenika najučinkovitiji bio je Nik Slavica s 23 postignuta koša, dok su isti broj koševa kod Škrljeva postigli Josip Barnjak i Brian Williams.

Izvor: Radio Rijeka