Temeljem usvojenog Programa rada Savjeta mladih Grada Rijeke za 2023. pokrenuta je suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci po pitanju snimanja i montaže podcasta „Ćakula mladih“.

Ideja je da mladim Riječankama i mladim Riječanima, a i svima koji se tako osjećaju, približimo rad Savjeta mladih Grada Rijeke, upoznamo ih s aktualnostima u njihovom gradu, upoznamo ih s osobama koje rade s mladima ili za mlade i raspravljamo o temama od njihovog interesa.

Luka Čanković, Nikolina Šaponja i Ivan Tokić

Luka Čanković, Nikolina Šaponja i Ivan Tokić

U suradnji s kolegicama i kolegama iz Kišobrana, medijskog web portala čiju redakciju čine studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci, prošli tjedan snimljen je prvi od šesnaest podcastova koji su planirani u 2023.godini. Voditelji podcasta, predsjednik Savjeta mladih Grada Rijeke Luka Čanković i članica Savjeta Nikolina Šaponja, ugostili su mladog Riječanina Ivana Tokića .

Ivan je mladi poduzetnik koji se najviše bavi vođenjem TikTok profila za kompanije. Također, pomaže firmama, kompanijama i brandovima da postignu još bolje rezultate na društvenim mrežama, ponajviše na TikToku.

Više o svemu pogledajte u podcastu i saznajte što je Ivan rekao koga bi htio vidjeti u sljedećem podcastu.

(Foto: Savjet mladih Grada Rijeke)

Kalendar događanja