Rukometaši Zameta protiv Rudara slavili s 13 golova razlike
Foto: RK Zamet

U prvom dijelu susreta Rudar je konstantno bio u prednosti, u pravilu se igrao gol za gol, ali su gosti Zametu bježali na gol ili dva razlike. U tri navrata na semaforu je stajalo izjednačenje, što je bio slučaj i na kraju prvog poluvremena, koje završava rezultatom 15:15.

Drugo poluvrijeme Zamećani otvaraju izvrsnim nizom od čak sedam uzastopnih golova (tri zabija Babić, dva Starčević i dva Glavaš) pa već u 42. minuti postaje jasno da je Zamet krenuo vrlo odlučno te u tom trenutku vodi 22:15. U istoj minuti gosti postižu prvi pogodak u nastavku.

Dvije minute kasnije ponovno slijede tri uzastopna gola (dva Načinović i jedan Mrakovčić) i Zamet ima čak devet golova razlike. Sljedeći izvrstan niz dogodio se u 49. minuti, kada Tomljanović daje dva gola, a Glavaš i Jeličić po jedan. Više nego sigurnu razliku Zamet uspijeva zadržati do kraja utakmice i naposljetku odnosi pobjedu te uzima dva boda na domaćem terenu.

Kod Zameta istaknuli su se Nikola Babić i Veron Načinović s po šest pogodaka te Filip Glavaš s devet golova, dok je Fran Lučin imao odličnih 13 obrana. Najbolji igrači gostujuće momčadi bili su Matej i Tomislav Štajnkler s po četiri pogotka, a golman Josip Žitković imao je osam obrana. U sljedećem kolu Zamećani gostuju u Sesvetama.