Originalne izvedbe pjesama nastalih 1972., po mišljenju mnogih poznavatelja rock-glazbe, među njihovim su najboljima. Snimljeni su u mračnome podrumu vile u Francuskoj koju je nekada koristio Gestapo.

Album će se moći kupiti u SAD-u 18. svibnja, a dan prije u trgovinama diljem svijeta. Istodobno će premijerno na televiziji BBC Worldwide biti prikazan i dokumentarni film “Stones in Exile”. Album će izdati Vivendi’s Universal Music Group.

Na ovome reizdanju albuma naći će se deset do sada neobjavljenih pjesama iz razdoblja od prije gotovo 40 godina, pronađenih tijekom pripreme ovog izdanja. Među njima će biti pjesme “Plundered My Soul”, “Dancing In The Light”, “Following the River” i “Pass The Wine”. Na albumu će se naći i nove verzije pjesama “Soul Survivor” i “Loving Cup”.

U prodaji će biti nekoliko verzija albuma “Exile On Main Street”. Kupci i obožavatelji grupe moći će izabrati između izdanja s 18 pjesama, posebnog izdanja s još deset bonus pjesama te super-paketa, tj. izdanja s LP-pločom i 30-minutnim DVD-om s dokumentarnim filmom.

(Hina)

Kalendar događanja