Neke od kategorija u kojima su se artisti natjecali bili su najbolja realistična tetovaža, najbolja mala tetovaža, najbolji portret, te posebno zanimljiva svim ljubiteljima popularnih filmskih i strip junaka:
najbolja tetovaža na temu superheroja.

Ivan Marić Ica pobjednički tattoo artist Rijeka Tattoo Expoa 2018.

Ivan Marić Ica pobjednički tattoo artist Rijeka Tattoo Expoa 2018.

Nagradu za najbolju tetovažu cijelog Tattoo Expoa odnio je Ivan Marić Ica iz FFF Tattoo kluba iz Srbije. Ica je osvojio prvo mjesto u subotu u kategoriji „Best realistic color“, a potom i nagradu „Best of show“. Osim natjecateljskog dijela nastupili su i  brojni performeri iz Rijeke i okolice, poput plesne skupine Flame, majstora suspenzija iz Zagreba Dine Helvide, izvedbenog kolektiva Tricycle Trauma i drugih.

Nedjelja je kao i proteklih godina bila osmišljena kao obiteljski dan kada su nastupili mađioničar Andrej Škedel te Capoeira – Jacobina Arte Rijeka te su održane radionice za djecu. Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji sa NL Professional Hairdresser & Barber Shop No.1 Rijeka, Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena.

Sav prikupljeni iznos donirat će se Udruzi Svjetionik iz Rijeke koja se bavi edukacijsko- rehabilitacijskim radom s djecom i mladima s teškoćama u razvoju.

Kako je izgledao 8. Rijeka Tattoo Expo pogledajte u prilogu.