Dugim pljeskom mnogobrojne publike ispraćena je urbana plesna predstava “Beychella” koju je protekle subote na parkiralištu Beretich izvelo više od stotinu plesača iz šest riječkih plesnih skupina. Uz hitove svjetski poznate pjevačice Beyonce izvedeno je dvadesetak plesnih točaka.

Predstavu je organizirala Plesna grupa Flame, no uz plesače ove grupe, plesni ansambl činili su i članovi Plesne skupine Porto Ri, Dance&Fitness studija Trinity&co., Društva za ples i rekreaciju Rotondo, Plesne skupine Flash dance unit, Plesnog centra K2K te nekoliko samostalnih plesnih umjetnika – Jan Maroević, Maša Serdarević, Maja Denac, Andrea Bekafigo i Diego Siqueira.

Režiju cijele predstave i sve izvedene koreografije potpisuje Dominik Valić, koreograf Plesne grupe Flame. Ovo je dosad najveći njegov projekt u kojem je, po prvi put, ujedinjena riječka plesna scena. Okupljena publika uživala je u predstavi tijekom koje su brojni plesači demonstrirali svoje talente i razne plesne stilove – commercial, popping, break dance, ples na šipci, ples s vatrom. Ideja koja leži u pozadini predstave bila je na jednoj pozornici okupiti brojne talentirane plesače i performere, ali i ponuditi riječkoj publici zabavni sadržaj i plesni spektakl.

Za organizaciju premijerne izvedbe predstave „Beychella“ zaslužni su Dominik Valić i Karla Glažar, produkcijski dvojac Plesne grupe Flame. Scenografske elemente izradili su Ivo Maračić i Zlatan Glažar, a kostime je oblikovala Vera Stojaković. Osvjetljenje i ozvučenje predstave rad su tvrtke Feel audio.

Predstavu su podržali Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.