Dno staze Radeševo na Platku, brdu uživanja iznad Rijeke, danas je ugostilo snowboardere iz regije na Platak Snowboard Sessionu. Među natjecateljima svojim umijećem, stilom i s nekoliko trikova preko glave istaknuo se Riječanin Marko Gačić (prvo mjesto), a slijedili su ga Emanuel Bastaja iz Lovrana (drugo mjesto) i Matko Petišić iz Zagreba (treće mjesto).

Atraktivno natjecanje u skokovima s big air skakaonice pratili su brojni posjetitelji i posjetiteljice Platka, a svaki skok i trik pomno je proučavao sudački par Morena Makar (hrvatska olimpijka i bivša reprezentativka) i Vid Barić (bivši reprezentativac).

Među dvadeset natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Rusije i Slovenije, našla se i jedna natjecateljica – Nikolina Mišeta. Natjecanje je u ime Primorsko-goranske županije otvorio županijski vijećnik Leo Pavela (KIGO platforma).

Na dnu staze Radeševo danas su održani i Dani otvorenih vrata sportova na snijegu koje je organizirao Zbor učitelja i trenera na snijegu Primorsko-goranske županije. Zainteresirani građani svih dobi mogli su besplatno isprobati snowboard, snowbike, skijanje i skijaško trčanje.

Platak Snowboard Session organizirao je Snowboard klub Nine uz podršku Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera. Manifestaciju podupiru Goranski sportski centar, Zagrebačka pivovara i Kigo.hr.