Kako navode organizatori Udruga Ri Rock, iz pepela nekadašnjeg legendarnog benda Rising Dream uzdigao se zadarski Arises te zapalio sve ljubitelje metala postavivši se debelo na listu najtraženijih bendova u Hrvtaskoj i okolici. U Rijeku prikladno dolaze iz mrtvih uzdići ovaj mračni festival i razoriti Palach svojim novim hitovima.

S druge strane Hrvatske stiže napad iz samog srca Slavonije! Vječno nabrijana i nezamjenjiva Kymera prvi put dolaze u klupski prostor Rijeke sa svojim thrash-death metalom. Riječko vatreno pojačanje donose thrash metalci Krematorium i uz zajamčeni pogo simbolično su žarište (n)ovog festivala. Kako bi održali plamen bratstva da vječno gori preko Učke, Udruga Ri Rock, pozvala je iz Pule mlade heavy metal snage Arrival da otvore festival.

Prije i nakon nastupa bendova pripremljena je slušaonica riječkih metal bendova kao znak potpore riječkom metalu.

Uz ulaz od 30kn i u manjem izdanju, Dark Circle fest, od milja zvan DarkO, zagrijat će nas u hladnoj noći 31.1.2020. i održati vatru riječkog metala da gori.

Kao i svake godine, ljubitelji festivala, u mogućnosti su naručiti službene majice koje je kao i do sada izradio poznati umjetnik koji stoji iza imena All Things Rotten.

Broj majica je ograničen pa se tako pozivaju posjetitelji da iste naruče i rezerviraju preko Facebook stranice Dark Circle Fest, a iste pokupe na samom događaju u Palachu.

Kalendar događanja