Gdje se može pronaći javni natječaj za ovaj projekt? Ni spomena na Internetu osim da je dobiven projekt uz natječaj. Zašto Riječke tvrtke nisu kontaktirane?

Nema tko odgovoriti na ova pitanja.

Edi Budimilic / 11.05.2010.

Poštovani,

dobili smo službeni odgovor Grada Rijeke kojeg Vam prenosim u cijelosti:

Na gradskom portalu http://www.rijeka.hr objavljuju se sve javne nabave Grada Rijeke.

Za nabavu usluge izrade aplikacija za multimedijalni portal Grada Rijeke provedena su dva otvorena postupka javne nabave.

1. postupak:
Poziv za nadmetanje objavljen je u elektroničkom Oglasniku javne nabave dana 27. srpnja 2009., broj objave N-16-M-136153-240709;
Stigla je jedna ponuda društva Burza d.o.o. za marketing, Internet, zastupanje i usluge, sa sjedištem u Zagrebu, 4. Luka 11/a;
Ponuda je isključena iz postupka jer navedeni ponuditelj nije dostavio odgovarajuće dokaze sposobnosti. Obzirom da nakon isključenja navedenog ponuditelja nije preostala ni jedna ponuda, postupak je poništen Odlukom od 31.08.2010. Odluku o poništenju postupka je ponuditelj primio 07.09.2009., pa je istekom roka mirovanja koji iznosi 15 dana, sukladno članku 95.st.4. Zakon o javnoj nabavi (NN 110/07 i 125/08) pokrenut novi postupak javne nabave.

2. postupak
Poziv za nadmetanje objavljen je u elektroničkom Oglasniku javne nabave dana 25. rujna 2009., broj objave N-16-M-142701-240909;
Stigla je jedna ponuda društva Burza d.o.o. za marketing, Internet, zastupanje i usluge, sa sjedištem u Zagrebu, 4. Luka 11/a;
Ponuda je u potpunosti zadovoljavala uvjete iz dokumentacije za nadmetanje, ocijenjena prihvatljivom, te je s navedenim ponuditeljem dana 26.10.2009. sklopljen Ugovor br. 11-00-00/42-2009.

Navedene je podatke moguće provjeriti pretraživanjem elektroničkog Oglasnika javne nabave.

Da, trebali su slati dopise svim tvrtkama u Rijeci kako misle raditi portal. Pa šta je ovo, portal koi privlači debile?

Bas me zanima dali bi se postavljalo isto pitanje sa zamjenjenim stranama da je Grad Zagreb radio portal i da se Riječka firma prijavila. Uglavnom, ako se i multilink prijavio nemora značiti da su udovoljavali uvjetima odnosno da su imali bolju ponudu od Zagrebačke firme. Uglavnom, ovaj portal je stvarno jako dobro napravljen i ovim ga putem pohvaljujem i kada bi se još malo doradio i promovirao, mogao bi to biti novi Riječki MINI-FACEBOOK.

Koliko vidim, na pitanje je odgovoreno, a kako Edi nema dodatnih komentara, zakljucit cemo temu. Suvisni komentari koij nemaju veze s upitom, obrisani su po pravilu Tuzibabe, isto kao i uvrede i insinuacije. Jos jednom podsjecam, proucite pravila Tuzibabe jer svako krsenje istih poteze brisanje accounta.

Nije moguće ostaviti poruku.