Poštovani,

na G. Vežici na lokaciji Franje Belulovića 6, nepokošeni otoci izgledaju kao gradska đungla. Zašto je tako teško održavati to malo zelenjave koje je sve manje i manje u Rijeci? Korov, to je već prešlo pol metara, ali koga to briga. Sigurno će mi se sugerirati da kontaktiram MO G. Vežica hm…uvijek se njih mora kontaktirati, ali nitko ne dođe sam se uvjeriti u takvu stanje, već mi građani moramo stalno nekoga potezati za rukav da odradi svoj posao.

Konkretno pitanje: Kad se planira pokositi zeleni otoci i očestiti sva neželjena vegetacija na G. Vežici?

Rijecanin / 25.08.2014.

U Komunalnom društvu Čistoća navode kako je košnja trave na ovoj lokaciji počela jučer, a ujedno se ispričavaju svim stanovnicima Gornje Vežice, zbog kašnjenja s tim radovima. Razlog tomu najvećim je dijelom promjenjivo vrijeme, odnosno kiša koja sprječava obavljanje planiranih aktivnosti. Podsjetimo da se na mrežnim stranicama KD Čistoća objavljuje trenutno stanje košnje i to otprilike u dvotjednom ritmu, uz povremene izmjene, zbog intervencija ili vremenskih neprilika.

Poštovani,
košnja je započela danas u jutarnjim satima. Koliko vidim osobno je i njihov šef u bijelom Twingu oznake Čistoče na terenu i nadgledava radove.

Odgovorite

Kalendar događanja