Ovako stanje u ulici F. Belulovića na G. Vežici je već toliko godina da više i ne brojim. Naravno, svake godine se obavijesti MO G. Vežice koja onda dalje proslijedi nadležnima da se javne površine kao što su parkirališta i očiste tj. korov tretira na odgovarajući način. Čak sam uvjeren da odvje ima i ambrozije. Želim reći, svake godine ista priča, zašto građani stalno moraju se ponavljati kad sam siguran da je netko za takve stvari plačen. Slijedeću prijavu koju napravim, a da je za to netko zadužen, dostavit ću mu i račun.

Rijecanin / 27.07.2014.

Poštovani,

javne površine odn. parkirališna mjesta su očiščena od korova.

Zahvaljujem!

Potpuno razumijemo Vaše nezadovoljstvo, ali se istodobno nadamo kako ste svjesni da je nadležnim komunalnim službama, zbog parkiranih automobila, teško ukloniti korove koji se javlja uz rubove parkirališta i nogostupe. Djelatnici Čistoće u nekoliko navrata su pokušali to obaviti, ali su u tome bili spriječeni reakcijama vlasnika automobila. Konačno smo to obavili ovaj tjedan, kad je i znatno manje automobila na parkiralištu. Stoga Vas još jednom molimo za razumijevanje i strpljenje.

Poštovani,
nikako se ne slažem s Vam da su vlasnici parkiranih automobila spriječavali da obave čišćenje korova na rubovima parkirališta. To nikako nema smisla, nitko se neće usuditi onemogučavati ovlaštenu osobu u obavljanju poslova čišćenja. Usto, automobili nisu nikada parkirano tako da radnici Čistoće nisu u mogućnosti očistiti korov, to je besmislica. Iskreno, vrlo sam žalostan na takvom odgovoru, jer ispada su stanari zgrade F. Belulovića 6 ili 8 divljaci koji vole da im korov od pol metra raste na rubovima parkirališta. Takva situacija je već godinama, a u prilog govori da svake godine mjesnom odboru G.Vežica šaljemo molbu za čišćenjem korova i tek nakon molbe se stvari pokrenu.

Da nije smješno bilo bi žalosno. Danas prolazim u ulici Željka Marča, točno iza navedenog doma i po rubu zida na kojem se ne mogu parkirati auti, korov od pol metra i više, žbunje, a ne korov, što se može zaključiti da se godinama nije čistilo tj. tretiralo bilje. Baš me zanima kad ovih dana pošaljem nove slike sa tim žbunjem, pa da vidimo da li će odgovor biti da su ih stanari ili bilo tko potjerali zbog toga što su čistitli korov, evo, živi bili pa vidjeli, baš me zanima.

Odgovorite

Kalendar događanja