Poštovani,

nastavno na objavu (https://www.mojarijeka.hr/pokrenut-novi-portal-za-mlade-strit-fitness-o-rekreaciji-na-rijeckim-vjezbalistima-na-otvorenom/) o portalu STRIT FITNESS, željela bih prije svega pohvaliti projekt i samu ideju.

Ono što me zanima je odgovor na pitanje na koji način mogu ja osobno (kao trener) i moja firma (S.F.T. sport j.d.o.o.) sudjelovati u širenju ovog projekta? Veselilo bi me i inspiriralo biti dio takvog projekta u svom gradu.

Ono što mi je na prvu palo napamet je proći sve lokacije i nakon svake objaviti kratak osvrt kao trener i slike uz kratki opis i trening koji sam odradila ili predlažem. Kao nekakva kolumna portala. Nekakva blic ideja.

Možda održati koji trening za javnost na otvorenom (na tim lokacijama) kao besplatan sadržaj, nešto slično AKTIVNOJ HRVATSKOJ (imam i zainteresiranih kolega koji bi rado podržali ideju i vodilk samnom).

U svakom slučaju interes i volja postoje, slobodno me kontaktirajte.
0911523430

SFTsport_healthylifestyleintervention / 27.09.2021.

Poštovana,
u Odjelu gradske uprave za sport i tehničku kulturu zahvaljuju Vam na podršci koju ste iskazali vezano za portal strit.fitness koji je Grad Rijeka pokrenuo u sklopu Programa za mlade, s ciljem poticanja prvenstveno mladih ljudi na redovito i pravilno bavljenje sportskom rekreacijom, a koja je besplatno dostupna na 25 riječkih vježbališta na otvorenom.
Kao što i sami znate, Grad Rijeka dugi niz godina neprestano razvija i unaprjeđuje dvosmjernu komunikaciju s građanima, temeljem koje se poboljšavaju i usluge Grada kao servisa građana. U tom smislu i Vaš osobni angažman i predložene ideje su dobrodošle, tim više što ste trenerica i vlasnica tvrtke koja se bavi sportskom djelatnošću te nedvojbeno možete značajno oplemeniti i pridonijeti daljnjem razvoju ovog vrijednog i korisnog projekta. Za neposredno uključenje u projekt, s predloženim ili nekim novim idejama, ljubazno Vas molimo da izravno kontaktirate Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb na broj 209 626, putem kojega je Grad Rijeka pokrenuo ovaj portal. Dakako, u projekt su uključeni i drugi odjeli gradske uprave, poput Odjela za sport i tehničku kulturu, a koji Vam također stoje na raspolaganju za zajedničko promišljanje o mogućnostima suradnje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite