Na upit Gost-18 https://www.mojarijeka.hr/reciglasno/manzonijeva/ niste odgovorili u potpunosti. Zainteresiram sam za odgovor te ponavljam:
Kod zatvaranja Manzonijeve rečeno je da će biti zatvorenasamo do sredine travnja 2020.
Zašto se sad ne otvori desno skretanje iz Krešimirove u Manzonijevu, tako da mi koji iz centra idemo u Osječku ne moramo kružiti po gradu. Javlja se i novi problem jer je zatvorena Tizianova ul. kao jedan od načina za doći u Osječku.

Hvala na odgovoru

da će ta ulica biti zatvorena kada se zatvarala, prije je Manzonijeva bila otvorena kada je bio otvoren krak uz samu prometnicu, tj desno skretanje a sada iako se doslovce prolazi uz tu cestu, više nema ni ograde, od parkiranih automobila stanara se ne može ni ući u tu ulicu?

Ivo / 06.07.2020.

Poštovani,
vezano uz Vaše pitanje oko regulacije prometa za vrijeme trajanja 5.a faze radova koja je trenutno u tijeku, zajedničkim dogovorom predstavnika Hrvatskih cesta, MUP-a, Grada Rijeke i Rijeka prometa odlučeno je da se ne dozvoli desno skretanje iz Krešimirove u Manzonijevu.
Razlog takvoj odluci je činjenica da bi autobusi iz Manzonijeve stvorili dodatno opterećenje raskrižja Manzonijeva-Fiorello la Guardia-1. maja – Viktora Cara Emina, koje je ionako preopterećeno prometom iz smjera istok-zapad i obrnuto.
Budući da je velik dio prometa još od početka radova u Krešimirovoj preusmjeren na 2. prometni koridor, taj koridor je tijekom dana preopterećen te bi se na ovom raskrižju, osobito u vršnim satima, stvarale gužve i zastoji.
Otvaranje Manzonijeve za promet uslijedit će kada započne sljedeća faza radova.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite