Poštovani,
zašto se na liniji 30 u novom voznom redu koji stupa na snagu 07.01.2020 ukida polazak u 19:30 tj. polazak u 19:30 više na prometuje do Pašca. S obzirom da puno djece iz škole koriste polazak u 19:30 h do Pašca. Molim Vas da navedeni polazak ponovo uvedete jer djeca nemogu pješačiti do Pašca

U iščekivanju brzog odgovora
Srdačan pozdrav,

Filip K. / 03.01.2020.

***ISPRAVAK***
Mislio sam na liniju 30 za Pasjak ispriucavam se zbog greske.

Poštovani,
prema informacijama koje smo dobili iz Komunalnog društva Autotrolej, novi vozni redovi rezultat su dogovora svih gradova i općina koji su, kako u vlasničkoj, tako i nevlasničkoj strukturi javnog gradskog prijevoznika, što znači da su izmjene na voznim redovima svih linija zajednički dogovorene i usuglašene.
Novi vozni redovi dogovoreni su, korigirani i optimizirani u skladu s raspoloživim financijskim sredstvima gradova i općina koje sudjeluju u njihovom sufinanciranju i to na način da je opseg usluge prilagođen raspoloživim financijskim sredstvima gradova i općina. Slijedom navedenog, korigiran je i vozni red linije 30, u dogovoru s Općinom Matulji te Vam u Autotroleju predlažu da se po tom pitanju i s Vašim prijedlogom obratite toj Općini.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja