Pitanje upućeno uredniku:

zašto je obrisana tema “Nova službena vozila u Gradu Rijeci” u kojoj se govori o (sumnjivoj?) nabavci službenih vozila za Gradsko poglavarstvo?

Hvala

Fran_Supil / 22.03.2011.

Priznajem da smo zbunjeni. Kontaktirali smo gospodina koji je postavio tu tuzibabu (rpichler), misleci da ju je mozda on obrisao, no covjek kaze da nije. Mi ne vidimo u bazi nikakav kvar uslijed kojeg bi ta tema mogla nestati, pa ostaje vjerojatnost da je gospodin ipak ne znajuci, slucajno obrisao tu tuzibabu. Tehnicki urednik ce pokusati izvuci iz baze tu temu, zajedno s komentarima i odgovorima, te je vratiti na vidjelo.

Moja malenkost je greškom obrisala tužibabu koju sam postavio jer mi se blokirao browser (Opera) pa sam nasumično kliknuo par puta po ekranu i ispalo je da sam obrisao tužibabu… :-/ Iskrene isprike uredništvu i čitateljima portala, nadam se da će uspijeti vratiti natrag istu.
Hvala!

Fran_Supil, recimo da se Pichler nije javio i objasnio zbrku…. ajde reci iskreno bi li mislio da je urednik obrisao tužibabu. :-))))

rpichler stvarno si car skoro si izazvao incident širih razmjera : )

@Drunna: najiskrenije – bi, no to je i logično, zar ne? 😉
No lijepo je vidjeti da je ovdje komunikacija na normalnoj razini pa se sve upitno glatko rješava… pozdrav svima!

@ggrudic – šteta za obrisane “nepotrebne” komentare (pustimo na stranu što je i arikov komentar nepotreban, ali ga je lijepo čuti ;)), moje mišljenje je da nije trebalo tužibabu moderirati, kao i nijednu do sad….

Mislim da @ggrudic pod “nepotrebni komentari” misli na prepucavanja i na ono sto stoji pod pravilom tuzibabe (“ne komentirate tuđe mišljenje / ne vrijeđate korisnike, institucije ili osobe”). To bi se i ovako trebalo brisati no ja to jos uvijek u odredjenoj mjeri toleriram. Svakako ce se vratiti svi komentari.

Mislim da misli ?????
Druže uredniče , a da ne misliš što on misli nego da ga pustiš da sam kaže što misli?

Lijepo je vidjeti da je glavna tema ustupila mjesto lezernim upadicama. Jos jedna dobro odradjena tuzibaba cini se? 🙂

Postovani Sax, gospodin Grudic je za razliku od mene uposlenik Gradske uprave, i (opet) za razliku od mene ima fiksno radno vrijeme. Svoj je zadnji komentar ostavio pri koncu radnog vremena u petak. Siguran sam da ce Vam odgovoriti sutra, prvog radnog dana u tjednu. Ono sto ja drzim vaznim u ovoj temi, jest odgovor na upit gospodina Fran_Supil s kojim je isti zadovoljan. Lijep pozdrav, i dalje ugodan vikend.

Poštovanje,

vraćanje svih komentara uopće nije bilo upitno, no primarno je bilo iz baze izvući pitanje korisnika i odgovor Gradske uprave, kako bi se čim prije reagiralo na ovu Tužibabu.

Tek nakon toga su na red došli svi ostali komentari (npr:”Nek se voze dujom.” ili “pričalo se o prestanku proizvodnje običnih diesel goriva”…) koji baš i nemaju direktne veze s upitom. Govoreći o “nepotrebnim komentarima” računao sam upravo na njih.

Sad je sve konačno vraćeno; i ono što je korisnik obrisao, i sva reagiranja iz tog upita koja su time izgubljena. Hvala Vam na strpljenju.

Odgovorite

Kalendar događanja

Izložba
 • 28.11. – 15.12.
 • (19:00)

“Posve prirodno” Sanje Ipšić Randić i Melite Sorole Staničić u Galeriji Kortil

Izložba radova dvije riječke autorice rezultat je Nagrade galerije Kortil na 75. godišnjoj izložbi članova HDLU-a Rijeka...

Detaljnije

Promocija
 • 30.11.
 • (18:30)

Predstavljanje knjige “Kvarnerski otoci pješice i biciklom” Lare Černicki i Staše Forenbahera

Lara Černicki i Staša Forenbaher predstavljaju svoju novu knjigu namijenjenu hodačima i biciklistima rekreativcima...

Detaljnije

Razgovor
 • 30.11.
 • (18:00)

Razgovor kustosom Markusom Waitschacherom u MMSU-u Rijeka

Razgovor s Markusom Waitschacherom, umjetničkim medijatorom, kustosom i kulturnim antropologom te gostom rezidencije Kamov...

Detaljnije

Festival
 • 02.12.
 • (11:00)

20. i-Fest u HKD-u na Sušaku

Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koji se održava u sklopu projekta „Rijeka – Zdravi grad...

Detaljnije

Izložba
 • 01.12. – 07.12.
 • (12:00)

Izložba fotografija osoba s invaliditetom “Želim raditi!”

Izložba Društva za istraživanje i potporu u sklopu kampanje senzibiliziranja poslodavaca i drugih dionika na mogućnost rada i zapošljavanja osoba s invaliditetom...

Detaljnije

Okrugli stol
 • 08.12.
 • (13:00)

Položaj mladih u društvenom životu kroz djelovanje tijela savjeta mladih

Europe Direct Rijeka, u suradnji sa Savjetom mladih Grada Rijeke, organizira okrugli stol pod nazivom Položaj mladih u društvenom životu kroz djelovanje tijela savjeta mladih...

Detaljnije