Poštovani,

već duže vrijeme planiram ali nekako sam se suzdržavao, a sada potaknut člankom u Teklić-u koji možete pronaći malo niže, zanima me; Kako je moguće da se na parkirnim mjestima za motocikle na Rivi nalaze terase ugostiteljskih objekata? Kako je moguće da su se terase ugostiteljskih objekata neću ih imenovati jer Vi znate koji su proširili na pješačke zone na rivi i tako onemogućile nesmetan tok pješaka? Hoće li im se u skoro vrijeme dopuštati da budu i na pješačkim prijelazima te na prometnicama?

Također uz velike terase na Rivi, ugostiteljski objekti su si dali za pravo ili im je netko u Gradu tko očito nije razmišljao svojom glavom dao dozvolu da svoje terase prošire na pješačku zonu na Rivi da pješaci ne mogu prolaziti te ispada da ukoliko pješak želi proći po pješačkoj zoni po Rivi mora proći kroz ugostiteljski objekt te izbjegavati stolove, konobare i goste objekta, te također na parkirna mjesta za motocikle dok u isto vrijeme Vi problem u gradu s parkirnim mjestima uredno i bez ikakvih posljedica ignorirate.

Hoće li se te terase na mjestima za motocikle i pješačkim zonama ukinuti ili će im se i dalje dozvoljavati takvo ponašanje. Koliko su mene učili u auto školi, mjesto za parkiranje skutera ne znači da se smije postaviti terasa ugostiteljskog objekta na njega nego parkirati skutera. Također mjesto namjenjeno prolasku pješaka je u tu svrhu, a ne da netko tko podmazuje nekoga u Gradu postavi svoje terase tamo. I još jednom dokazano da naš Grad sve radi samo za profit i novac, a ne za svoje građane. Ukoliko je moguće htio bih odgovor da nije copy/paste te da ne sadržava “molitve” u njemu jer Vaših molitva svima je lagano dosta nego da se trgnete te počnete zarađivati svoju plaću te pokazati kome su građani dali svoje povjerenje. Ako je moguće naravo.

Srdačan pozdrav

Link na članak: https://www.teklic.hr/featured/plocnici-kao-ugostiteljske-terase-a-klupe-kronicno-nedostaju/225370/

cyberx / 31.05.2022.

Poštovani,

Već je skoro mjesec dana prošlo od upita još nema odgovora ?

Odgovorite