Poštovani,

Zanimalo bi me kakve veze i poznanstva treba imati u gradu Rijeci i njezinim službama da bi se ovako postavila terasa preko skoro cijelog Korza da se jedva može prolaziti dok drugi kafići imaju strikno iscrtane rubove terasa. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

cyberx / 21.06.2016.

Poštovani,
neposredno nakon zaprimanja Vašeg upita, točnije 23. lipnja ove godine, nadležna gradska služba obišla je spornu lokaciju u Starčevićevoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta „Boa“, prilikom čega je utvrđeno da je trenutačno terasa postavljena prema planu lokacija.
Također je utvrđeno da je 21. Lipnja ove godine ugostiteljski objekt „Boa“ postavio ugostiteljsku terasu izvan gabarita utvrđenih planom lokacija, zbog odigravanja nogometne utakmice Hrvatska-Španjolska na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, zbog čega je vlasnicima izdana opomena i upozorenje da će, ukoliko se isto ponovi, biti propisno sankcionirani.
Ovlaštena osoba navedenog ugostiteljskog objekta upućena je da se službenim putem obrati sa zamolbom za privremeno proširenje ugostiteljske terase, ukoliko taj ugostiteljski objekt ima takvih potreba, zbog izvanrednih događanja.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,

Hvala Vam na odgovoru.

Ja shvaćam da je bilo prvenstvo ali mislim da nije uredu da se tako izdaju dozvole da se po Korzu jedva može proći.

Još jednom Hvala Vam

Odgovorite