Poštovani,

Htio bi pitati da li postoji ikakav plan da se malo popravi stanje ulica Riva Boduli, Zagrebačka, Verdijeva?

Naime ulice su krcate rupa, javni je parking, a na većini mjesta je boja kompletno izblijedila i jedva se vidi. Mi imamo apartman tamo i općenito ima puno apartmana tamo i to je prva slika grada, doslovce 2 min pješke od gradske ure gosti nemaju pojma gdje parkirati jer se jedva vide linije, a ulice su očajnog stanja.

Lp

vracki / 04.05.2023.

Poštovani,
u Rijeka plusu d.o.o. ističu kako je riječ o prometnicama koje su, kao što i sami znate, izrazito prometno opterećene i to jednosmjerno, što u najvećoj mjeri, uz sve ostale čimbenike okoliša, uzrokuje oštećenje asfalta kolnika.
Djelatnici stručne službe Rijeka plusa svakako će obići navedene ulice, kako bi utvrdili točna mjesta na kojima je, kako navodite, potrebno intervenirati. Naime, stručne službe Rijeka prometa, sukladno operativnom planu odražavanja prometnica, redovito obilaze sva gradska područja, upravo stoga kako bi se veće udarne rupe ili oštećenja na vrijeme sanirala. Horizontalna signalizacija obnovit će se sukladno godišnjem planu.
U Rijeka plusu zahvaljuju Vam na dojavi te ljubazno mole za strpljenje i razumijevanje, posebice u kontekstu činjenice da sličnih problema ima i na drugim gradskim lokacijama, zbog čega je za sanaciju oštećenja asfalta kolnika ipak potrebno određeno vrijeme.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite