Poštovani, probao sam Vam se obratiti putem maila na razne adrese od kuda sam prije dobivao uredne odgovore i gdje ste bili vrlo susretljivi, ali nažalost u zadnja 2-3 tjedna nisam dobio odgovor na moje mailove pa ću sada pokušati opet ovim putem:
Dakle moji mail i Vaš zadnji odgovor koji sam primio od Vas 19.3.2014

Poštovani,

Prošle godine pisao sam Vam mailove u vezi parkirališta u ulici Slavka Krautzeka 92 kao što možete vidjeti iz mailova ispod.

I tu je bilo priče o asfaltiranju navedenog parkirališta, i u međuvremenu dok se ti radovi ne izvedu bila je napravljena sanacija ulaska na parkiralište s obzirom da se je tamo formirala velika stepenica koja oštečuje naše automobile.

BIli ste jako ljubazni u oba dva navrata što ste tu sanaciju izveli u jako brzom vremenu i na tome sam Vam jako zahvalan.

Nažalost, parkiralište još nije asfaltirano i ulaz na parkiralište je opet u derutnom stanju kao što možete vidjeti iz priloženih slika, a nažalost ta priča oko asfaltiranja parkirališta se vuče još od 2013. godine pa bih Vas zamolio ako mi možete reći kakav je plan s našim parkiralištem danas u 2015 . godini jer mislim da nije riješenje da Vas svakih 6-8 mjeseci sanira ulaz na parkiralište.

Također bih Vas opet zamolio dali se može izdati kakav nalog da se ulaz na spomenuto parkiralište opet sanira jer stepenica je svakog dana sve veća i veća te se naša vozila bespotrebno oštečuju.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na suradnji, kao i uvijek do sada.

sri, 19. ožu 2014. u 15:21 napisao je:
Poštovani,

Uređenje parkirališta u Ulici Slavka Krautzeka trenutno je u projektnoj fazi, točnije izrađen je Glavni projekt te je prema nadležnom odjelu gradske uprave upućen zahtjev za izdavanjem Potvrde na Glavni projekt.

Uređenje ovog parkirališta uvršteno je u plan prioriteta Mjesnog odbora Vojak za 2014. godinu. Realizacija projekta će biti moguća nakon ishođenja Potvrde i dogovora MO Vojak i Odjela gradske uprave za komunalni sustav Grada Rijeke.

Nažalost radove nismo bili u mogućnosti izvršiti do danas zbog izvođenja radova održavanja na sanaciji oštećenja kolnika na prioritetnim i hitnim pozicijama zbog osiguranja sigurnosti u prometu te nepovoljnih vremenskih uvjeta koji su nas pratili u dužem periodu.

Po primitku Vašeg ponovljenog upita izdali smo nalog izvođaču radova za sanacijom navedenih oštećenja, koje planiramo izvesti do kraja ovog tjedna.

Zahvaljujemo na razumijevanju i ostajemo na usluzi.

S poštovanjem,

Direktorica:
_ _ _ _ _ _ ( ime izostavljeno )

cyberx / 15.01.2016.

Poštovani gospodine Bajčić,
prema informacijama iz Rijeka promet, toj tvrtki tijekom 2015. godine nije dostavljena Potvrda za Glavni projekt za uređenje parkirališta u ulici S.Krautzeka 92 od strane nadležnog Odjela za izdavanje prostorno-planske dokumentacije.
Čim se dobije Potvrda za Glavni projekt, u dogovoru s Mjesnim odborom Vojak i Odjelom gradske uprave za komunalni sustav, održat će se sastanak i koordinacija vezano za financiranje izvođenja projektom predviđenih radova koji, osim uređenja parkirališta, uključuju i uređenje oborinske odvodnje.
Do tada, pratit ćemo postojeće stanje te po potrebi izvesti radove na održavanju platoa prohodnim.
Svakako treba napomenuti da sredstva za uređenje ovog parkirališta nisu obuhvaćena Planom održavanja u 2016. godini, zbog gore navedenih razloga.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Hvala Vam na odgovoru. Nadam se da će se izvesti sanacija parkirališta jer ulaz na parkiralište trenutno ima veliku stepenicu koju nije ugodno prrdkakati s autom. Hvala

Odgovorite