S obzirom da na moj mail upućen u Rijeka Promet prije 8 dana nitko nije bio dostojan ili vrijedan odgovoriti tužibabu tj upit kopirati ću ovdje. Možda ovako netko odgovori na njega. E-mail je ne poslan na 3 osobe uključujući direktoricu. Žalosno je da se jedino ovako može doći do nekog odgovora.

Poštovani,

Zanima me informacija vezana za parkiralište u ulici Slavka Krautzeka 92 ABC.
Prošle godine otprilike u ovo vrijeme pisao sam upit zbog velike stepenice na navedenom parkiralištu da se prilikom ulaska vozilom na njega jako oštećuju vozila jer je voda odnijela pjesak te iz tog razloga nastaje „stepenica“ tj velika rupa.

Tada ste mi odgovorili da je u planu za 2013-tu godinu asfaltiranje kompletnog parkirališta, ali da će stepenica biti sanirana. Stepenica je sanirana nakon kratkog vremena, ali s obzirom da je sada već prošlo otprilike godinu dana tu je opet nastao problem ulaska na parkiralište, pa me zanima hoćete li opet samo sanirati ili će kompletno parkiralište biti asfaltirano kako mi je objašnjeno prošle godine. Sada prilikom ulaska na parkiralište je rupa tj stepenica na prijelazu sa asfaltiranog dijela na neasfaltirano parkiralište.
Ne mogu tvrditi, nisam siguran ali mislim da mi je i gđa. Direktorica odgovorila na upit ali zagubio sam taj mail, pa ne mogu reći sa sigurnošću.

U prilogu vam šaljem slike parkirališta da vidite o čemu se radi.

Unaprijed se zahvaljujem na odovoru.

cyberx / 15.05.2013.

U nastavku prenosimo odgovor Rijeka prometa:
Poštovani,

Za uređenje parkirališta u Ulici Slavka Krautzeka 92 ABC izrađen je idejni projekt i ishođena je lokacijska dozvola. U ovoj godini planom je predviđena izrada glavnog i izvedbenog projekta i ishođenje potvrde glavnog projekta. Odmah po ishođenju potvrde glavnog projekta pokrenut će se postupak javne nabave za izvođenje i realizaciju radova na ovom parkiralištu. U međuvremenu će se parkiralište održavati na način da se može koristiti, tj. urediti i prilagoditi spoj asfalta i pošljunčani dio površine parkirališta te poravnati pošljunčani dio u sklopu radova redovnog održavanja.

S ovim informacijama ste već bili upoznati, no slobodno nam se obratite za sve dodatne informacije te Vam u tom smislu stojimo na usluzi.

Molimo da uvažite naše isprike što nismo odmah uputili odgovor na Vaš upit.

S poštovanjem,
Direktorica:
Spomenka Mičetić, dipl. oecc.

Odgovorite