Poštovani,

Već dulje vrijeme na parkiralištu zgrade u Crnčićevoj ulici, konkretno na kućnom broju 1, nalazi se razbijeni automobil francuskih registarskih oznaka kojeg nitko ne koristi a koji ostalim stanarima zauzima parkirno mjesto.

Zamolio bih ovim putem gradsku komunalnu službu da provjeri stanje automobila, upozori vlasnika, ako isti postoji, te konačno ako je moguće i ukloni automobil s parkirališta.

Unaprijed zahvaljujem

Lp

Vigomix / 25.04.2023.

Poštovani,
temeljem Vaše prijave komunalni redar obišao je spomenutu lokaciju u Crnčićevoj ulici, nasuprot kućnog broja 1, gdje je ostavljeno vozilo marke Renault Clio, francuskih registarskih oznaka FP-103-YN. Provjerom podataka utvrđeno je kako je vozilo oštećeno, odnosno tehnički neispravno, zbog čega je komunalni redar ostavio upozorenje o počinjenom prekršaju. Poduzete su mjere za utvrđivanje vlasnika vozila i druge mjere i postupci za uklanjanje vozila sa javno-prometne površine. Pokrenut je postupak za uklanjanje vozila sa javne površine, temeljem Odluke o komunalnom redu. S obzirom da sve navedeno, sukladno važećim propisima, zahtijeva određenu proceduru, a samim tim i vrijeme, ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite