Poštovani

Pošto radim u 3 Maju svakodnevno parkiram na parkiralištu između praone i glavnog ulaza u 3 maj. Još krajem ljeta imeđu navedenog parkirališta i glavne ulice prema kantridi odnosno na nogostupu izvodili su se radovi i postavljale betonski tlakavci između stabala……nekih stotinjak metara na potezu od skretanja prema autoprapna-posta 3 maj.

Do dan danas ti radovi nisu završeni ( rupe između tih betonskih kocki i asfalta ) a da stvar bude bolja oko stabala uredno viore trake koje su označavale zabranjeno parkiranje u to vrijeme. Pa je moje pitanje što je to …samo pokušaj radova, radovi u toku ili nešto deseto ???

boris matoš / 16.12.2010.

Poštovani,

riječ je o radovima na popločenju drvoreda uz južni nogostup u Liburnijskoj ulici koje izvodi tvrtka Građevinar d.o.o. iz Rijeke.
Radovi su započeli 21. listopada 2010. godine, a završetak je trebao biti 8. studenoga 2010. godine. Međutim, zbog vremenskih prilika – dugotrajne kiše, a i nedavnog snijega, još nisu završeni.
Čim to vremenske prilike budu dozvoljavale, radovi će se privesti kraju u najkraćem mogućem roku.

Izgleda da je sve građevinske izvođače iznenadila jesenja kiša u Rijeci. To stvarno nitko nije mogao predvidjeti ni očekivati.

Odgovorite