Poštovani,

nedavno su se u Kvarnerskoj ulici postavila dva znaka upozorenja na pješake koji su bili postavljeni, jedan na početak ulice kod caffe bar Kvarner i drugi kod kućnog broja 43, no nakon vremena znakovi su, pretpostavljam vandalističkim činom, nestali. Stoga molim da se znakovi vrate što prije.

Također u posljednje vrijeme uviđeno je kako su kontejneri za razvrstavanje u Kvarnerskoj ulici, krcati i ne prazne se već nekoliko tjedana stoga molim da se iste isprazni. Hvala.

Srdačan pozdrav.

Greenpower / 12.08.2022.

Poštovani,
iz tvrtke Rijeka plus d.o.o. obaviješteni smo da su znakovi upozorenja na pješake danas, 18. kolovoza, ponovno postavljeni.
Nadalje, u Komunalnom društvu Čistoća ističu da seodvoz vrijednih vrsta otpada obavlja redovito, u skladu s prethodno utvrđenim programom, i to plavog spremnika (za papir i karton) srijedom, a žutog spremnika (za metalnu, plastičnu i višeslojnu ambalažu) subotom. Ukoliko je uočena povećana količina nepropisno odloženog otpada u i oko spremnika, odnosno pojava komunalnog nereda, podsjećamo da svaki građanin to može prijaviti dežurnom komunalnom redaru putem e-maila komunalno.dezurstvo@rijeka.hr, na daljnje postupanje.
Zahvaljujemo Vam na javljanju i razumijevanju.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite