Poštovani,

Zanima me zašto Rijeka Plus ili Grad Rijeka ne mogu doći do nekog zajedničkog rješenja za online produženje mjesečne parkirne karte.

Da napomenem da opcija online produženja parkirne karte postoji ali ja nepotrebno komplicirana. U ovo vrijeme smo svjedoci kako je sve moguće napraviti da bude pristupačno i online a izbjegle bi se gužve na prodajnim mjestima. Naravno treba ostaviti obje opcije jer nemaju svi mogućnost online kupovine.

Mogao bi se razviti sustav da se upisivanjem registarske oznake provjeri valjanost parkirne karte, datum prestanka važenja te odmah i ponudi opcija za njeno produljenje, a ako je potrebno da se jednom godišnje mora osobno doći kako bi se napravio uvid u dokumentaciju.
Trenutno ne postoji način provjere do kada vrijedi parkirna karta (osim odlaska u poslovnicu ili hvatanja djelatnika da provjeri). Trenutno online produživanje je komplicirano odnosno samo preko netbankinga upisivanje poziva na broj + broj parkirne karte+ registracije + vlasnika vozila, te sve to mora biti napravljeno par dana prije isteka. Mislim da je to komplicirano i nepotrebno te da se to može izvesti na neki puno jednostavniji način putem web stranice Rijeka Plus, Informacijskog servisa grada Rijeka ili čak putem E-građanina kako grad Zagreb ima neke opcije putem istog.

Nadam se da će netko uvidjeti prednosti online nadoplate te olakšavanja građanima.

Unaprijed se zahvaljujem

cyberx / 24.04.2020.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na upitu te Vas obavještavamo kako TD Rijeka plus d.o.o. svakodnevno radi na unaprjeđenju usluge parkiranja, te je trenutno u pripremi otvaranja dodatnih kanala prodaje, a sve u cilju da se korisnicima mjesečnih i povlaštenih parkirnih karata pojednostavili kupnja i omogući brži način plaćanja usluge parkiranja.

Također, svi korisnici mjesečnih i povlaštenih parkirnih karti pozivom na broj tel. 051 311 400 ili 060 151 151, kao i putem e-maila: parkiralista@rijeka-plus.hr mogu provjeriti datum isteka parkirne karte.

Trenutno korisnici mjesečnih i povlaštenih parkirnih karti svoja mjesečna prava mogu produžiti na rok do šest mjeseci na prodajnom mjestu Jelačić trg 3, te putem Internet bankarstva na način i prema podacima koji su dostupni na službenoj stranici TD Rijeka plus d.o.o.

U tom smislu, do implementacije web prodaje građane molimo za razumijevanje i strpljenje.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Poštovani,

Hvala na odgovoru, ovom zadnjem djelu se najviše veselim. Još ako bi se u sklopu svega toga što ste naveli omogućilo WEB provjera trajanje parkirne karte bilo bi super.

Hvala

Odgovorite

Kalendar događanja