Poštovani,
već cca. 2 mjeseca su stupići na “zapadnom” ulazu u park uklonjeni, a njihova “baza” oštećena, tako da se ne mogu vratiti na mjesto (slike u prilogu).
Problem se stvara jer pojedinci misle da to znači da se s autom može ući u park – i doslovno parkiraju u sredini parka uz skejterski poligon. Naravno, to je sve u popodnevnim satima i vikendom kad nema komunalnog redara.

Također, problem koji je već godinama na “istočnom” ulazu – voda koja se zadržava nakon kiše – pa treba “taktički” skakati između lokvi (slike u prilogu).

AnArChY / 14.04.2021.

Poštovani,

uz isprike zbog kašnjenja s odgovorom, obavještavamo Vas kako su nadležne službe Odjela gradske uprave za komunalni sustav na navedenoj lokaciji obavile detaljan izvid te će se u najkraćem mogućem vremenu izdati nalog za sanaciju problema zadržavanja oborinske odvodnje i oštećenih stupića.

Ukoliko u bilo kojem trenutku u parku ili, kako navodite, na skejterskom poligonu, uočite parkirana vozila, ljubazno Vas molimo da to prijavite Direkciji za prometno redarstvo putem besplatnog telefona 0800 5101 radnim danom u vremenu od 6.30 do 20 sati, osim nedjelje, i subotom od 7 do 14 sati.

S poštovanjem,
Gradska uprava.

Odgovorite