U Zvonimirovoj kod kućnih brojeva 46, 48, 50, 52, 54, 56… s obje strane nije košeno mjesecima kao ni obrezano raslinje, a o jelkama i granama ostalih stabala koje godinama nisu obrezane da i ne pričam.

Ne može se proći a da se ne zapne pogotovo kada pada kiša i kada se nose kišobrani. Neke grane prijete pucanjem i padanje na prolaznike i stabla. Zanima me da li komunalni redari i Čistoća ikada rade svoj posao, a da ih se ne upozori na nered? Za što primaju plaću?
Ovako mogu u nedogled o cijelom gradu.

Usput u tom neredu spavaju beskućnici o kojima grad ne vodi brigu i nije vam ugodno proći noći pored klupa u mraku gdje isti pijani spavaju.

Pero1234567 / 16.06.2020.

Poštovani,
u Komunalnom društvu Čistoća navode kako je na navedenom lokalitetu u Zvonimirovoj ulici prva košnja već obavljena, a uskoro slijedi i druga.
Hortikulturni djelatnici Čistoće upravo su na ovoj lokaciji sredinom listopada prošle godine isfrezali panj sofore, uklonili suhi cedar, kao i suhi hrast.
Uz sve navedeno orezani su i svi grmovi, što svjedoči o tome da o ovom lokalitetu, kao i o mnogim drugim u gradu, vodi briga te da su, uz naloge nadzornih inženjera, poduzeta sva potrebna postupanja.
Što se pak tiče stabla judića, treba napomenuti da se u ožujku 2019. nije moglo procijeniti hoće li se održati pa je uklonjen samo osušeni dio. Međutim, kako se stablo u cijelosti osušilo, ipak će biti uklonjeno i to u najkraćem mogućem roku.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,

nisam Vas pitao što navodi komunalno društvo čistoća Već sam Vam ukazao na zapuštenost ulice. Također nisam tražio objašnjenja kad se zadnji put što radilo na lokaciji već da se ista sredi. Zato stanovnici ovog grada plaćaju komunalnu naknadu, čistoću i ostalo. Slike nisu nastale jučer nego prije mjesec dana. To što sam ja tek sad ukazao to je zato što je bila korona i znam da su radili u manjem obimu.
Komunalnog redara nema nigdje niti mu see može ukazati na nared. U parku se skupljaju beskućnici i pijanci, neregistriranih vozila također ima u kvartu.
Zanima me kad će se obrezati raslinje, pokositi trava, podrezati drveće, odrezati suhe grana jelki kao i grane koje vise da smetaju prolazu????
Zaista me ne zanima kad su bili i što su inžinjeri rekli

Lp

Odgovorite

Kalendar događanja

Predstava
 • 03.07. – 04.07.
 • (21:00)

“Kralj Edip” – klasik za nove generacije

Jedan od najnagrađivanijih umjetnika iz Cordobe, Luciano Delprato, ponudit će suvremeno čitanje klasične dramske literature te ovaj lektirni naslov mladoj publici....

Detaljnije

Obilazak
 • 04.07.
 • (10:00)

„Neboderi: Grad među oblacima“

Dođite poslušati priču o riječkim neboderima, saznajte kako aktivirati svoj krov uz savjete Sekcije, a na kraju ponesite uspomenu u obliku fotografije ili crteža s radionice skiciranja gradskih vizura....

Detaljnije

Predstava
 • 03.07.
 • (20:00)

Port of Dance: Viktor Černický “PLI”

„PLI“ kombinira 22 stolice i jednog posvećenog čovjeka. Na maloj platformi Viktor Černický odlučno ulazi u pokušaj neodređene konstrukcije, rekonstrukcije i dekonstrukcije svemira...

Detaljnije

Festival
 • 04.07.
 • (10:00)

U Harteru na Kvarteru, u epizodi: Ulični sport

Posjetitelje očekuje vođena planinarska šetnja do Žaklja, radionica urbanog penjanja, prezentacija Skateboard kluba Kvarner, urbana biciklistička tura od Konta do Hartere...

Detaljnije

Festival
 • 04.07. – 05.07.
 • (09:00)

Kantrida FKK 2020: Svečano otvorenje uz ponoćnu operu

Raznolikim programom na plaži Ploče, čiji će vrhunac biti ponoćna premijera “Opere Navale” Zorana Majstorovića, svečano će se otvoriti manifestacija Kantrida FKK 2020 ...

Detaljnije

Izložba
 • 05.07.
 • (11:00)

Likovna izložba “Pul Kaštela”

Na izložbi sudjeluju umjetnici iz svih krajeva Hrvatske, a od 2009. godine izložba je i međunarodnog karaktera....

Detaljnije

Skip to content