U ulici Franje Belulovića (kod benzinske pumpe INA) već se neko vrijeme obavljaju radovi, a promet se odvija naizmjenično regulirano privremenim semaforima. Sve je načelno u redu, no semafor postavljen iz pravca F. Belulovića prema ulici Sveta Ana već nekoliko dana ujutro ne radi. Onaj drugi, iz suprotnog pravca je u redu. Kad radnici dođu na radilište semafor proradi, radi cijeli dan, a tokom večeri se ugasi i proradi tek drugi dan poslije 8 sati. Bilo bi potrebno hitno upozoriti izvođača radova da promijeni taj semafor jer očigledno s njim nešto nije u redu.

villi / 05.09.2023.

Na žalost problem nije rješen. Jučer (nedjelja, 10.09.) spomenuti semafor čitav dan ne radi. Da stvar bude bolja, ista situacija je i sa semaforom u ulici Tome Strizića – jedan radi, a drugi ne.

Poštovani,

nakon obavljenog izvida, djelatnici Komunalnog redarstva o ovom problemu obavijestili su Trgovačko društvo Energo. Komunalni redari, kontrolirat će izvršenje naloga od strane odgovorne osobe TD Energo i ukoliko bude potrebno, postupiti sukladno ovlastima koje imaju.

S poštovanjem,

Gradska uprava.

Odgovorite