Poštovani,

noćas oko 21 i 30 nepoznata osoba je porazbijala sve stupiće ispred Studentske 6. To su mogli biti ljudi. Na sreću pomahnitali vozač koji je pobjegao u zurbi je ostavio tablice. U blizini je i škola.

Kome se obratiti ubuduće za ovakve stvari ?

Da li policija ako se kojim slučajem zatekne, javlja gradskim službama ?

LPRI / 19.11.2021.

Poštovani,

u Rijeka prometu d.d. zahvaljuju Vam na dojavi oštećenja komunalno-prometne opreme, odnosno stupića u Studentskoj ulici, koja je odmah proslijeđena nadležnoj službi na daljnje postupanje. Izdan je nalog da se šteta nastala uslijed prometne nezgode sanira u što kraćem roku. Informacija o registarskim pločicama vozila koje je počinilo štetu već je proslijeđena Ministarstvu unutarnjih poslova. Pritom je Rijeka promet zatražio povratnu informaciju o vlasniku vozila, kako bi mogli potraživati štetu.

S poštovanjem,
Gradska uprava.

Opet su porazbijani. Možete li reći na koju adresu da se obratimo ? Lp

Poštovani,

zahvaljujemo na dojavi o navedenom o čemu smo odmah obavijestili nadležnu službu Rijeka plusa d.o.o. u čijoj je nadležnosti rješavanje ove situacije. Ukoliko se u dogledno vrijeme ukaže potreba za ponovnom intervencijom, o tome slobodno izravno možete obavijestiti ovo Društvu putem e-maila info@rijeka-plus.hr. Oštećenje će biti sanirano u najkraćem mogućem roku te Vas ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.

S poštovanjem,

Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja