Eto prije dva i po sata sam išao iz svoje ulice, Save Jugo Bujkove prema gradu i neko je pobacao baje i klupice na ulicu, tj. na kolnik. Po izlasku na glavnu cestu, Ive Lole Ribara, nazvao sam 05192 i prijavio da se na cesti nalaze baje, klupice i koješta. Eto dva sata kasnije, vraćam se doma, i u svojoj ulici vidim baje, klupice i sve ostalo po kolniku. Zovem 05192, prespajaju me negdje i osoba mi govori (ženska) da tek sad prvi put čuju da ja prijavljujem baje i klupice po kolniku. U ta dva sata, neko je mogao naletit s motorom i poginut, da nitko nije obavijestio nadležne da to odu sanirat i vidjet. Tko je ovdje odgovoran? Sad su 03:56 ujutro i niko se nije pojavio? Prvi put sam prijavio Prvoj Policijskoj oko 1:30.

Gost48 / 12.09.2010.

provjereno….ne treba zvat 92….nego 080051000….komunalni redar je brži od policiej njih boli ona stvar!!!

Ne treba zvati nikoga, već ukloniti to s ceste. Kakvo si ti lik, gledaš to i kukaš kako će netko poginuti.

@Nedo, mozda je covjek invalid u koicima i sve sto moze jest nazvati? Suzdrzimo se od provokacija i sacekajmo odgovor… Molim Vas.

uklonio sam prve dvije, nakon toga sam vidio da je cijela ulica “razbacana” te sam nastavio svojim poslom jer za ovo placamo poreze. Gospodin Nedo nek da broj telefona pa cu slijedeci put njega nazvat jer ocito ima vremena, buduci da komentira svaku glupost.

Ja znam da policija ne uklanja baje, al je sluzbena institucija koja je dobila prijavu i koja po toj prijavi treba reagirat – konkretno u ovom slucaju obavijestit nadlezne – zasto osoba koja je zaprimila moj prvi poziv to nije napravila? Meni je to nevjerovatno! Zato ovdje i pokrecem tuzibabu da shvate da moraju radit svoj posao i mi ih moramo u tome pomoć, pa ako treba i kritikom.

prvidrugi, dajem Vam podrsku, sluzbe moraju raditi svoj posao, provjerit ce se sto je bilo.

Ti bi Nedo to kao učinio…kako te nije sramota tako čovjeku odgovoriti ili nemaš šta raditi pa kuhaš ko tetkica

Reci cu jos jednom, lijepo molim da koristimo Tuzibabu na nacin koji pise u pravilima. Svako postavljeno pitanje tice se svih nas. Hvala.

Kako 8 dana od postavljanja upita nema odgovora, poslana je pozurnica. Molim za strpljenje.

Poštovani,

nakon što smo primili Vašu “tužibabu”, od komunalnih službi koje su svakako nadležne za otklanjanje nastalog komunalnog nereda, zatražili smo njegovo uklanjanje, što je i učinjeno tijekom nedjeljnog prijepodneva. Komunalni redari nakon toga su ponovno provjerili stanje na mjestu o kojemu ste pisali te je utvrđeno da su komunalne službe riješile nered.

Slažemo se sa Vama da bi policija trebala utvrditi počinitelje prekršaja i preventivno djelovati, kako bi se ubuduće spriječil oblici takvog urbanog vandalizma, budući da je sankcioniranje počinitelja u njihovoj nadležnosti.

Da su naši sugrađani bolje odgojeni, ne bi trebalo policiju zvati, ali tako je kako je, nažalost.

Ljudi moji ….još jednom ponavljam za takve stvari zpvite 0800 51000…komumalni redar……izlaze van prije od policije……ma koja policija…..moj susjed je mlatio ženu dobrih pola sata, vrištala je sa balkona a oni uredno došli nakon sat vremena….a kamoli da će odmah izać za takve stvari !!!

Odgovorite