Poštovani,

1. molim Vas da obavijestite servisere iz Energa da zamjene žarulju na stupu kod kućnog broja 43 Kvarnerska ulica, već par mjeseci radi naizmjenično (pali pa se gasi).

2. nedavno sam poslao pritužbu na to da se OPET nakupilo smeće oko kontenjera kod kućnog broja 2 u Kvarnerskoj ulici te molim da se isto pokupi jer već stoji nekoliko tjedana oko kontenjera. Kad se već nikako počinitelj ne može otkrit bar onda da se pokupi to smeće što prije jer nagrđuje prostor u cjelini.

Hvala, lijep pozdrav.

Greenpower / 19.01.2021.

Poštovani,
temeljem Vaše pritužbe nadležnoj službi Trgovačkog društva Energo izdan je nalog za sanaciju kvara na instalaciji javne rasvjete u Kvarnerskoj ulici kod kućnog broja 43, što će se obaviti u najkraćem mogućem roku. Ujedno Vas obavještavamo da sve eventualne buduće kvarove na instalacijama javne rasvjete izravno možete dojaviti Energu putem e-maila javna.rasvjeta@energo.hr, besplatnog telefona 0800 301 300 ili putem on-line obrasca za prijavu kvara na mrežnim stranicama Energa.
Neposredno nakon Vaše prijave ovaj su lokalitet u Kvarnerskoj ulici 2 obišli i djelatnici Komunalnog društva Čistoća i pritom utvrdili da je riječ o nepropisno odloženom glomaznom i drugom otpadu koji je u ubrzo potom, izvanrednim nalogom, i uklonjen. Ipak, s obzirom da se radi o učestalom nepropisnom odlaganju otpada i posljedično tomu stvaranju komunalnog nereda na navedenom lokalitetu u Kvarnerskoj ulici, još jednom molimo da o tome obavezno izravno obavijestite Komunalno redarstvo putem besplatnog broja 0800-5100 ili na e-mail komunalno.dezurstvo@rijeka.hr ili pak preko aplikacije Gradsko oko, odnosno da dojavite podatke o počiniteljima kako bi se spriječila ovakva nesavjesna postupanja i nastanak nereda.
Izvid na ovoj lokaciji obavili su i komunalni redari koji će nastojati pojačano nadzirati ovu lokaciju kako bi otkrili počinitelja ovog prekršaja i sankcionirali ga.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite