Poštovani,

u tunelu ispod pruge koji pješacima omogućuje prolaz iz ulice Janka Polića Kamova prema željezničkom kolodvoru Sušak-Pećine odnosno prema ulicama Drage Gervaisa i Kumičićevoj ne radi podna rasvjeta. Nije u pitanju samo otežani prolaz po noći već i činjenica da je tunel pun smeća i psećeg, a nažalost i ljudskog izmeta te je bez rasvjete lutrija proći onuda bez da stanete na nagaznu minu. Osim toga stube od tunela prema Dragi Gervaisu i Kumičićevoj su pune smeća.

Unaprijed hvala na rješavanju problema uz pozdrav sa Pećina!

tuzibaba123 / 24.04.2020.

Vidim da ste ovaj dio sa smećem riješili. Hvala na promptnoj reakciji, a za rasvjetu sam svjestan da se ne može riješiti za par dana.

Poštovani,
neposredno nakon što smo ga primili, Vaš smo upit proslijedili nadležnom Odjelu gradske uprave za komunalni sustav. Odmah potom Odjel je Komunalnom društvu Čistoća d.o.o. izdao hitan nalog za čišćenje navedenog lokaliteta, što je već i obavljeno.
Iz Čistoće Vam zahvaljuju na dojavi te podsjećaju kako ovakve i slične situacije možete prijaviti i putem besplatnog telefona 0800 999 900 ili e-mailom info@cistoca-ri.hr.
Iako djelatnici Čistoće redovito čiste sve javne površine, vjerujemo da ste svjesni toga da komunalni nered stvaraju neodgovorni pojedinci svojim nesavjesnim ponašanjem. Zbog toga pojedine lokalitete u gradu, gdje se učestalo pojavljuju ovakvi problemi, redovito nadziru komunalni redari kako bi sankcionirali građane u prekršaju i time spriječili ponavljanje onečišćenja okoliša.
Informacija o neispravnoj rasvjeti proslijeđena je Energu d.o.o., Sektoru javne rasvjete, čiji su je djelatnici i popravili još 4.svibnja ove godine. Ujedno podsjećamo da kvarove na javnoj rasvjeti izravno možete javiti Energu putem e-maila javna.rasvjeta@energo.hr ili na besplatnog telefona 0800 301 300.
Još jednom Vam zahvaljujemo na javljanju i razumijevanju.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja