Poštovani, uz romsko naselje na Pehlinu pojedina rasvjetna tjela su otvarana od strane roma i pretpostavljam ilegalno spojena na električnu mrežu. Vidimo ih iz auta kako kopaju kanaliće do ‘svojih’ kuća. Tko je zadužen za rasvjetu i inspekciju?

Drugo pitanje: Kako je moguće da romska manjina pere aute i dvorišta uz cestu (naselje je ilegalno) i onda se voda slijeva na glavnu cestu a da inspekcije ne reagiraju na isto? Naime, stanovnici Viškova i ostali vozači na putu prema gradu redovito iznenadno nalete na mokru i sklisku cestu iako je dan sunčan. Osim toga, u vrijeme zime u jutarnjim satima može doći do poledice.
Hvala na brzom odgovoru

zimko / 25.10.2011.

PItanje je upuceno u Gradsku Upravu. I mi se nadamo brzom odgovoru. Lijepi pozdrav.

Evo samo kratak komentar..kako vozim biciklu tom rutom vrlo često mogu potvrditi da kod skretanja za Riječki akustični inženjering (početak romskog naselja) STALNO cure fekalije na glavnu cestu.Molim nadležne da reagiraju.

Baš mi je drago da je netko drugi pokrenuo pitanje o kanaliću za struju, budući da sam već pisao tužibabu o sličnoj temi (http://www.mojarijeka.hr/korisnik/fiumeri/tuzibaba/osjetljivo-pitanje/ ) …pitam se tko bi bio kriv da nedaj bože nekoga u šetnji ubije struja jer je taj kanalić prilično plitak i sigurno nije postavljen onako kako bi trebalo, a nije ni ucrtan kad se danas-sutra bude tamo kopalo ili sl.

Odgovora gradske uprave još nema (sigurno su spojili blagdane), a vjerojatno će biti isti kao i na gore navedenom linku, a trebao bi biti “njima eto sve toleriramo jer ne znamo što ćemo s njima, ali zato da uspostavimo ravnotežu u svemiru, vas j… di stignemo”

@fiumeri ja vas razumijem, ali i molim da u komentarima ne pisete ovakvim tonom. Problem je evidentan, nema potrebe naglasavati gorcinu na takav nacin.

@urednik primljeno na znaje + isprika … bilo je to više onako ironično montipajtonovski… bez namjere da nekog uvredim

sve ja to razumijem, ali ovo citaju mnogi, pa je time i velika sansa da se netko uvrijedi. pozdrav.

Poštovani,
djelatnici Energa obišli su u MO Pehlin i provjerili javnu rasvjetu, međutim, nisu utvrdili nikakve nepravilnosti vezane uz nelegalna priključenja. Stoga iz Energa mole da ukoliko ponovno primijetite slična događanja na javnoj rasvjeti, da na besplatni broj telefona: 0800 301 300 prijavite točnu lokaciju rasvjetnog tijela, kako bi dežurna služba Energo javne rasvjete mogla intervenirati.

Što se tiče pranja vozila na javnim površinama, komunalno redarstvo svakako pojačati nadzor radi sankcioniranja prekršitelja i sprječavanja daljnjeg kršenja komunalnog reda.

Hvala na neistinitom odgovoru. Evo, i ja danas provjerio a ono nema kanalića, nema krađe struje, nema rasvjetnih tijela, nema bespravno sagrađenih kuća… nema ničega. Nestalo. Tko ne vjeruje neka pogleda!

U pitanju sam rekao gdje se nalaze rasvjetna tijela, ali ipak, hvala na brzom odgovoru.

zimko, molim Vas, mozete nazvati broj koji je Energo ostavio: 0800 301 300

dobro vece svima!!! evo posto mi je dosadno pa malo kopam po netu i naisao sam na tuzibabu pa me zanimalo sta ima mogu vam reci da sam zgrožen ovim nekim komentarima pogotovo ZIMKOVIM !! malo pretjerujete sa takvim tuzbama jer kao prvo ti kanalici sto vidis zimko kad kopaju nije za struju nego za vodu na ne budu cijevi vani ! a osim toga vidi se da ti ta voda smeta sto ide po cesti hvala Bogu imas druge ulice i ceste koje se moze zaobici !!! i ne mozes reci da su rasvjete otvorene i da si se uvjerio u to da se spoje na elektricni vod i mrezu moze te samo sram biti rasistu jedan !!! sta sad mogu ljudi ucinit !!! to je tako kako je a za ovo mozemo lako doci do urednika ove tuzibabe i da nam da vase podatke pa malo da podignemo koju tuzbu tebi ZIMKO za uvredu !!!

gospon urednice molim lijepo da ovakve uvrede ne objavljujete jer nije u redu od vas !!!! unaprijed hvala

hahaha …to je tako kako je…koga smeta nek’ ide drugim ulicama…ili nek’ se odseli,još bolje

Tuzibaba ne sluzi ovakvom nacinu komunikacije. Slijedeci put cu obrisati korisnike racune.

obrisite slobodno tko je poceo prvi na taj nacin da vrijeđa i smeta !!! hvala

Odgovorite