Poštovani,
Iza zgrade u ulici Mihačeva Draga 1 (ispred Fast food-a “Taz”) nalazi se dostavno vozilo koje je tamo parkirano jako dugo, možda i godinu dana. Na vozilu se nalazi registarska pločica RI895JF, ali ga nema u bazi osiguranih vozila.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Ri2020 / 15.05.2017.

Poštovani,
komunalni redar Direkcije za komunalno redarstvo obišao je navedenu lokaciju u ulici Mihačeva Draga 1, gdje je parkirano vozilo marke Renault Kangoo. Unatoč istaknutim registracijskim oznakama utvrđeno je da je registracija ovom vozilu istekla. Stoga je pokrenut odgovarajući postupak, sukladno Odluci o komunalnom redu i drugim važećim propisima, kako bi se vozilo uklonilo s javne površine. Ujedno Vam se zahvaljujemo na dojavi i suradnji.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,
Zahvaljujem na brzom i konkretnom odgovoru i brzoj reakciji Komunalnog redarstva.
Pišem Vam opet jer unatoč poduzetnosti komunalnog redara, primjećujem da se ništa drugo nije promijenilo u proteklih gotovo dva mjeseca.
Navedeno vozilo i dalje stoji na istom mjestu bez ikakvih vidljivih obavijesti i postupaka nadležnih službi.
Da li postupak zaista toliko dugo traje ili je predmet zaboravljen?

Poštovani,
postupak uklanjanja vozila je u tijeku. Budući da je u međuvremenu utvrđeno da registarske oznake na njemu, ne pripadaju ovome vozilu, zbog osnovane sumnje u kazneno djelo krivotvorenja isprava (preinake registarskih oznaka), obaviještena je Policija radi poduzimanja mjera u njihovoj nadležnosti.

Nakon provedenih mjera Policije, nastavit će se dalje s upravnim postupkom koji provodi komunalno redarstvo.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite