Postovani, cijelom ulicom M. Baraca automobili su parkirani na nogostupu tako da pjesaci moraju hodati po cesti.
Napominjem da sa druge strane ima mjesta za parkiranje, ali je pod naplatom. Molim komunalne ili prometne redare da odrade svoj posao.
Hvala!

ja2006 / 29.02.2020.

Poštovana,
prema informacijama koje smo dobili u Direkciji prometnog redarstva, Ulica Milutina Barača za sada nije u prioritetima postupanja prometnih redara. No, za istaknuti je da su tijekom ove godine izdane 42 mjere protiv vozača koji su u toj ulici nepropisno parkirali svoja vozila na način da ometaju tok prometa ili kretanje pješaka.
Nakon Vaše dojave prometni redari ovu će ulicu uvrstiti u tjedni hodogram obilaska.
Ukoliko se ponovno nađete u situaciji da Vam je, zbog nesavjesnih vozača, onemogućeno kretanje nogostupom to svakako prijavite na besplatni dežurni telefon za građane 0800 5101 radnim danom u vremenu od 6.30 sati do 20 sati te će redari u najkraćem mogućem roku izaći na teren i sankcionirati nesavjesnog vozača ili vozače.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Baš dobar odgovor. “Ulica nije u prioritetima” . Što to sada znači da će se i birati radna mjesta ? Onda je najbolje da nam pošaljete popis prioritetnih ulica i ulica bez prioriteta pa da znamo gdje se možemo zadržavati bez straha od kazne. Super

Odgovorite