Poštovani,

u ulici Franje Belulovića 6 već najmanje 2 godine stoji osušeno drvo i bez jednog lista. Očigledno je da je drvo bolesno i kako je manjak zelenog na G. Vežici, da li je i kad u planu da se navedeno drvo poreže i posadi pod hitno isto takvo? Na ostalom drvoredu lišće je napala neka bolest, bar tako izgleda, da li odgovorni misle nešto poduzeti da ne bi drvored u navedenoj ulici ubrzo ostao bez drveća koji se već tu nalaze koliko mislim od 70-tih godina?

Rijecanin / 25.08.2014.

Poštovani,
jutros oko 11:00 sati drvo je posječeno od strane Čistoče.
U šoku sam da su u roku nekoliko sati reagirali.
Doduše, posječeno drvo je ostalo ležati na mjestu pa će ga valjda i pokupiti.

Drvo je uredno odnešeno. Valjda sad planiraju posaditi novo ili se sve to slučajno poklopilo, možda je već bio u planu za rezanje ili možda nije, mislim da oni sami se toga ne bi sjetili, nažalost.
Zdravax…budimo konstruktivni.

Samo nekoliko sati nakon dostavljanja Vašega upita, djelatnici Komunalnog društva Čistoća posjekli su osušeno drvo na koje ste upozorili. Što se pak tiče obnavljanja drvoreda, o tome će, nakon obilaska terena, odlučiti stručnjaci koji se bave hortikulturom. U svakom slučaju, nastojimo redovito održavati zelene površine i obnavljati vegetaciju, jer nam je cilj imati što više zelenila u okruženju.

Iskreno se nadam da Vam je cilj redovito održavati zelene površine i obnavljati vegetaciju i imati što više zelenila u okruženju.

Odgovorite

Kalendar događanja