Poštovani,
Iza zgrade u ulici Mihačeva Draga 1, još od prošle godine ostavljen je Fiat Punto koji ima registracijske oznake ali s isteklim osiguranjem. Zauzima parkirališno mjesto ostalim stanarima koji nemaju gdje ostaviti svoja vozila.
Registracija je: RI 976 GZ

Unaprijed zahvaljujem na Vašem postupanju.

Ri2020 / 30.06.2019.

Poštovani,
neposredno nakon što smo zaprimili Vaš upit komunalni redar je obišao lokaciju na adresi Mihačeva Draga1 , gdje je zatečeno neregistrirano vozilo Fiat Punto . Na vozilu je ostavljena obavijesti o počinjenom prekršaju. Prema Odluci o komunalnom redu takvo je vozilo zabranjeno ostavljati na javnoj površini.

Zakonom o sigurnosti prometa na cestama propisana je obveza odjavljivanja vozila, ukoliko se ono proda ili je ukradeno, uništeno ili ga jednostavno vlasnik više ne namjerava koristiti. Ako vlasnik vozila u roku od 15 dana ne obnovi tehnički pregled ili ne odjavi vozilo, počinio je prekršaj za koji je propisana novčana kazna.

Komunalno redarstvo će o svemu ovome obavijestiti nadležnu policijsku postaju radi poduzimanja daljnjih mjera, sukladno ovlastima propisanim navedenim Zakonom. Nakon uklanjanja registarskih oznaka od strane policijskih djelatnika pokrenut će se upravni postupak, radi uklanjanja vozila.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite