Poštovani javljam se kao stanarka ulice Ede Jardasa pa me zanima kada će se popraviti dio ceste kod kućnog broja 26 točnije kod nove izgrađene stambene zgrade.

Očito je za potrebe te zgrade izveden priključak Hepa, Vodovoda ili T coma te je cesta prekopana ali već dugo nakon toga nikada nije popravljena, malo je stavljeno betona a asfalta nema i dio zebre je izbrisan. Šaljem i sliku pa me zanima kada će se cesta hitno sanirati i označiti nanovo?
Hvala

fiumanka_1980 / 16.09.2021.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na upitu te Vas ovim putem obavještavamo kako je komunalno redarstvo izvršilo očevid na navedenoj lokaciji (ul. Ede Jardasa, kbr. 28) gdje su se izvodili radovi komunalnog društva Vodovod i kanalizacija d.o.o. na izradi vodovodnog priključka za stambenu građevinu. Utvrđeno je da se po završetku radova nije pristupilo asfaltiranju preko prekopa, stoga je investitoru radova, Vodovod i kanalizacija d.o.o., naložen hitan popravak betonske podloge i primopredaja radova sa TD Rijeka promet radi asfaltiranja, sve sukladno obvezama utvrđenima Rješenjem o prekopu. Investitor se obvezao postupiti u kratkom roku, a što će se naknadno i provjeriti, te će se po potrebi poduzeti druge mjere u nadležnosti komunalnog redarstva.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite