Molim da se ispod zgrada u ulici Josipa Lenca Spodolčeva 23 i 25 i trafostanice sanira prekop dijela ceste koji je napravljen pred više od mjesec dana a cesta nije vraćena u prvobitno stanje.

Kako se vidi sa slika, postavljen je ormarić za strujni priključak pa je na tom dijelu izvršen i prekop ceste, najvjerojatnije od strane HEP-a, zapunjeno je samo betonom bez asfalta i nije izravnato sa visinom ceste pa vozila po noći nalete na takav nesaniran dio.

Molim da se hitno sanira taj dio od izvođača koji su obavljali radove. Hvala

matijja23 / 20.12.2021.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na javljanju te Vas ovim putem obavještavamo kako je temeljem Vaše prijave komunalni redar izvršio kontrolu na terenu u ulici J.Lenca Spodolčeva kbr.23-25, te je utvrđeno da se radi o radovima na priključku investitora HEP. Investitoru je naloženo da se izvrši popravak betonske podloge, a komunalni redari svakako će nastaviti kontrolirati stanje na terenu.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani prošlo je više od tri tjedna, a prekop još nije saniran po pravilima.
Molim da komunalni redar naloži hitnu sanaciju Hepu

Poštovani,

na moju ponovnu prijavu i dalje je nesaniran ovaj prekop Hepa, kada će komunalni redar naložiti da se dio ceste sanira i asfaltira kako je bilo u prvobitnom stanju?

Poštovani,
prema informacijama koje smo dobili iz Odjela gradske uprave za komunalni sustav, investitoru radova na prekopu u ulici J.Lenca Spodolčeva, kod kućnih brojeva 23-25, točnije HEP-u, naložena je hitna sanacija, odnosno popravak privremene betonske podloge, a ujedno je zatraženo i hitno očitovanje oko navedenog. Iz HEP-a je odgovoreno da će se prekop nastojati sanirati još danas i to betonskim slojem do visine postojećeg asfalta, a narednih dana sanacija će biti potpuno dovršena asfaltiranjem tog dijela.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,

zahvaljujem na vašem odgovoru, prekop još nije vraćen u prvobitno stanje kako je bilo prije radova HEP-a, odnosno isti nije izveden sa asfaltnim slojem. Molim da još pritisnete investitora radova u ovom slučaju HEP kako bi vratili cestu u prvobitno stanje.

Odgovorite