Poštovani,

u ulici Franca Prešerna 17 na Belvederu već duže vremena parkirano je vozilo koje je neregistrirano a moguće i u kvaru, iako na autu stoji registarska oznaka čini se da ista ne pripada navedenom vozilu.

U prilogu slika registarske oznake a marka vozila je mazda.

Miroslav Krležaaaa / 08.11.2021.

Poštovani,
neposredno nakon što smo je dobili, Vašu smo prijavu proslijedili Direkciji za komunalno redarstvo, čiji su djelatnici odmah potom na navedenoj lokaciji obavili izvid. Komunalni redar pritom je poduzeo odgovarajuće mjere u okviru svojih nadležnosti, radi uklanjanja ovog vozila s javne površine. Sukladno proceduri, na vozilu je ostavljena obavijest, odnosno upozorenje, kojim se vlasniku nalaže uklanjanje vozila s javne površine u odgovarajućem roku. Ukoliko vozilo ne bude uklonjeno, Direkcija za komunalno redarstvo pokrenut će odgovarajući upravni postupak. Svakako je važno napomenuti da se uklanjanje vozila s javne površine provodi po propisanoj proceduri, za što je potrebno određeno vrijeme, posebice zbog obveze poštivanja propisanih rokova.
Stoga Vas ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,

zahvaljujemo se na brzoj reakciji te Vas obavještavamo kako je vozilo već drugi dan nakon izlaska komunalnih redara uklonjeno.

Srdačan pozdrav.

Odgovorite