Poštovani,
Ispred gore navedenog marketa več duže vrijeme naslagane su kutije i kartoni, u večernjim satima često okolo trče i štakori. Molba komunalnom redarstvu da poduzme potrebne korake kad već zaposlenici / voditelj marketa nisu to učinili. U prilogu fotografija koja pokazuje nered desno od ulaznih vrata.

Sax65 / 09.06.2023.

Poštovani,
komunalni redari na ovoj su lokaciji obavili izvid te djelatnike trgovine ULTRA u Tizianovoj 2 upozorili na obvezu pridržavanja odredaba Odluke o komunalnom redu, odnosno pravilno zbrinjavanje komunalnog otpada. Pritom su utvrdili kako vlasnik trgovine s odgovornim subjektom ima sklopljen ugovor za prikupljanje ambalažnog otpada koji se, prema tom istom ugovoru, odlaže na utvrđeno mjesto, a potom odvozi. Također, od ugovornog je subjekta zatražena informacija o načinu i tijeku prikupljanja navedene ambalaže tvrtke Djelo d.o.o. kako bi se na toj lokaciji što je moguće prije uspostavio red.
Stoga Vas ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani u gradskoj upravi i komunalni redari,

Zahvaljujem se na brzoj reakciji u svrhu rješavanja komumalnog nereda. Nadamo se (uz mene i nekoliko stanovnika kvarta Belveder) da će navedeni nered biti rješen i omogućiti svima kvalitetnij život u kvartu.

LP

Odgovorite