Poštovani,

da li je moguće sanirati most Vežica i Vežica 1 na zaobilaznici u smislu spajanja na most (u oba smjera). Izuzetno je potrošena cesta na tim spojevima i bojim se da se svakodnevnim prelaskom vozila, dugoročno može nanjeti šteta na automobilima.

U nadi brzog odgovora i sanacije srdačno Vas pozdravljam.

Stjepan / 19.10.2020.

Poštovani,
Neposredno nakon što smo ga dobili, Vaš smo upit proslijedili tvrtki Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. u čijoj je nadležnosti upravljanje Riječkom zaobilaznicom.
Čim dobijemo povratnu informaciju ARZ-a, o tome ćemo Vas obavijestiti ovim putem, a ukoliko želite, ovoj se tvrtki i izravno možete obratiti putem e-maila arz@arz.hr ili ured.uprave@arz.hr.
Zahvaljujemo Vam na javljanju i ukazivanju na oštećenje na ovoj cesti.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani,
iz tvrtke Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. obaviješteni smo da ovaj dio Riječke zaobilaznice, odnosno ceste A7 još uvijek nije preuzet te da je još uvijek pod upravljanjem Hrvatskih ceste d.d. kojima je potom proslijeđen upit.
Iz Hrvatskih cesta obaviješteni smo da je, ukoliko je riječ o dijelu asfaltnog kolnika iznad pozicije spoja betonskog upornjaka objekta i zemljanog nasipa prije prijelaznih naprava, gdje dolazi do pojave denivelacije kolnika uslijed slijeganja terena, jedna od pozicija već sanirana, a ostale će biti sanirane u sklopu radova redovitog održavanja i zaštite državnih cesta tijekom ove i početkom sljedeće godine.
Temeljem Vašeg upita dodatno je obavljen pregled pozicija. Utvrđeno je da nije došlo do pojave dodatnih oštećenja u vidu slijeganja te da je slijeganje još uvijek u prihvatljivim granicama koje omogućavaju sigurno odvijanje prometa prometnicom, bez dodatnih ograničenja u ovom trenutku.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Postovani,
hvala Vam na brzom odgovoru.
Nadam se da ce sanacija biti obavljena u što je moguce kracem roku, i prije nego sto je navedeno.

Lijepi pozdrav.

Odgovorite

Kalendar događanja