Kada se misli opet pustiti promet u Manzonijevu jer je asfaltiranje gotovo te strane i više nema tzv. bypasa?
To je velika neugodnost svima na Škurinjama i koji čekaju liniju 5

gost-18 / 23.06.2020.

Poštovani,
u Rijeka prometu d.d. navode da će se promet kroz Manzonijevu ulicu ponovno uspostaviti nakon što se odradi sljedeća, odnosno 5.a faza radova koja obuhvaća zahvate na području dva sjeverna prometna traka, od raskrižja sa Manzonijevom do raskrižja sa ulicom Nikole Tesle i od raskrižja Krešimirova-Cambijerijeva do raskrižja Krešimirova-Milutina Barača-Zvonimirova, do Mlake.
O svakoj narednoj fazi radova kao i o preregulacijama prometa javnost će biti na vrijeme obaviještena putem medija.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Koji točno mjesec /rok je da se otvori ta ulica? Bilo je rečeno samo do 4.2020 da će ta ulica biti zatvorena kada se zatvarala, prije je Manzonijeva bila otvorena kada je bio otvoren krak uz samu prometnicu, tj desno skretanje a sada iako se doslovce prolazi uz tu cestu, više nema ni ograde, od parkiranih automobila stanara se ne može ni ući u tu ulicu?

Poštovani,
u Rijeka prometu d.d. ističu je za dovršetak radova u fazi koja je trenutačno u tijeku, prema očitovanju izvođača, potrebno 60 dana.
Svakako treba naglasiti da se, zbog nepredviđenih okolnosti kao što su nepovoljne vremenske prilike ili pak nepredviđeni problemi pri izvođenju radova, taj rok može i produžiti.
Stoga Vas ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja