Poštovani !

Imam jednu zamolbu za Autotrolejevu web stranicu.
Naime radi se o gradskoj liniji 3A i njezinom okretištu “Bezjaki” koji su prema informacijama koje sam prikupio sa foruma autobusi.org, a i validatori pokazuju da je granica (prekid) 1.(prve) tarifne zone stajalište “Trampov breg” i da je sljedeće stajalište ujedno i okretište linije 3A “Bezjaki” u 2.(drugoj) tarifnoj zoni.

Stoga ako je to točno molio bih da se na web stanici Autotroleja to naglasi odnosno objavi jer ovako može netko neupućen misleći da je cijela linija 3A u prvoj tarinoj zoni nenamjernom zabunom ući ili doći do okretišta “Bezjaki” što se i meni dogodilo i validator mi je stalno pokazivao neuspješna validacija, na sreću vozač je mene i još jednu putnicu pustio to jedno stajalište koje je po svemu kako sam napisao i čuo u 2.(drugoj) tarifnoj zoni.

Stoga Vas molim da Autotrolej na svojim web stranicama obavijesti putnike da je kraj 1.(prve) tarifne zone stajalište “Trampov breg”. To može učiniti na više načina poput:
1. kako je nekada prigradska linija 17 čiji je broj i trasu preuzela gradska linija 3A imala vidljivo istaknutu oznaku granice 1. (prve) tarifne zone “Trampov breg” ucrtanu na mreži (shemi) prigradskih linija po tarifnim zonama, pa da se to sad također istakne i za liniju 3A.
2. da se na mreži (shemi) lokaklnih (gradskih) linija ta granica na stajalištu “Trampov breg” označi kao mjesto prekida 1.(prve) tarifne zone Autotroleja
3. da se na voznom redu na web stranici Autotroleja linije 3A kada se otvori, ako je to moguće ta navede ta napomena.
Ili bilo na koji način da putnicima bude vidljiva ta informacija, jer ovo što trenutno piše sada na mreži (shemi) prigradskih(županijskih) po tarifnim zonama linija nije 100% ispravno, citiram to:
Napomena- Linije 1 – 8 i 13 nalaze se unutar 1. (prve) tarifne zone Grada Rijeke

Stoga bih Vas molio da o ovome kontaktirate vodeće i stručne ljude u Autotroleju, da ne bi bilo zabune na štetu putnika koji nisu o ovom direktno upoznati.

Lijep pozdrav i unaprijed hvala !

jakob / 21.09.2022.

Odgovorite